Cautare

1616 de rezultate pentru "deranjamente internet" (3.08 secunde)
artistii vor fi remunerati echitabil pentru muzica difuzata pe Internet La finalul conferintei, reprezentantii CREDIDAM au comunicat presei statusul campaniei FAIR INTERNET, o campanie initiata de organizatiile artistilor din Europa cu scopul de a schimba legislatia europeana, astfel incat artistii interpreti sau executanti sa fie platiti pentru muzica vizualizata sau ascultata pe internet.
Catalin Cojocaru) POVESTE CU DOSAR PENAL Acum cateva luni, mi-a fost furat un router portabil de internet. ... Una dintre persoanele cu care eram la masa mi-a furat, mai in gluma sau mai in serios, aparatul pe care il foloseam cand aveam nevoie de internet fara fir.
Se pare ca politaii si-au facut treaba linistiti, au stat la panda, au tras cu ochiul prin salile de internet, au ..
Audiati de politistii de la Serviciul de Combatere a Crimei Organizate si Antidrog Botosani, acestia au sustinut ca au fumat tigari cu etnobotanice cumparate de pe Internet.
CNSAS va publica pe Internet deciziile definitive ale Colegiului institutiei in cazul persoanelor care au facut politie politica, a decis ieri Camera Deputatilor, adoptand in acest sens o initiativa legislativa de modificare a Legii CNSAS propusa de trei deputati PSD si unul PRM.
Un sondaj desfasurat pe Internet il da pe Klaus Iohannis preferatul romanilor pentru postul de premier al Romaniei. ... 950 Sondajele pe Internet au valoare informativa, insa sociologii nu le iau in calcul din cauza esantionului aleator.
- Raportul de vizita, precum si raspunsul motivat sunt publice si se afiseaza pe pagina de internet a institutiei vizitate, pe cea a autoritatii publice in subordinea si coordonarea careia se afla aceasta, precum si pe cea a Consiliului de monitorizare, cu exceptia datelor personale.
Cea de a doua categorie de spatii de cazare in regim hotelier se refera la garsonierele, apartamentele si casele apartinand unor persoane fizice sau chiar unor firme care nu au ca obiect de activitate industria turistica, dar care le ofera spre inchiriere sezoniera de obicei prin intermediul anunturilor de mica publicitate de pe Internet sau din paginile diverselor publicatii.
Numarul de conexiuni care ofera posibilitatea de a accesa serviciile de acces la Internet in banda larga a crescut cu 60% in primul semestru al anului 2006, de la 750.000 de conexiuni in decembrie 2005, la aproximativ 1,2 milioane la 30 iunie 2006.
Organizatia Municipala PSD Bucuresti a inaugurat ieri in prezenta liderului ei, Dan Ioan Popescu, si a invitatilor Ion Iliescu si Adrian Nastase un nou spatiu destinat socializarii membrilor social-democrati, intitulat „Clubul Tineretului“, unde acestia au la dispozitie Internet si karaoke.
ACTA nu va aduce prejudicii personale utilizatorilor de Internet si nu va atrage masuri suplimentare acestora, a spus, Razvan Casmoiu, directorul Directiei de expertiza si constatari din cadrul Oficiului Roman pentru Drepturi de Autor (ORDA).
Ce program pentru a naviga pe internet folosesti? ... 27.9% • Internet Explorer: 16.2% • Opera: 10.9% • Safari:
Am dezvoltat o intreaga filosofie in jurul acestui principiu, am gasit si propus fel si fel de solutii care ajuta pe om sa reuseasca sa manance zilnic la aceleasi ore fixe si am scris toate aceste lucruri intr-o carte pe care am ales sa o public la liber, pe Internet, tocmai pentru ca acest mesaj sa ajunga cat mai departe, mai spune Anca.
In prezent, toate primariile din comunele doljene beneficiaza de conexiune la internet.
Sustinatorii senatorilor democrati Hillary Clinton si Barack Obama, ambii candidati pentru alegerile primare ale Partidului Democrat american, au declansat un adevarat razboi pe internet, transformat, cu opt luni inainte de scrutin, intr-un nou teren de campanie.
Mai mult, anuntul ii atentioneaza pe doritori de faptul ca partidul e pus pe treaba si vrea sa participe la alegerile locale din acest an, unde se spune ca se va prezenta cu o serie de candidati competenti, potriviti pentru functiile de consilieri si primari, dar pe care vedem ca-i aduna de pe internet, fara a-i cunoaste deloc inainte de asta.
"Actualul primar din Navodari a achizitionat domeniile de internet www.mateinicolae.ro si www.nicolaematei.ro, iar razboiul pentru dreptul de folosinta se va duce in instanta.
Adrian Nastase i-a atentionat pe tinerii din partid ca in 2012 campania se va duce, in mare parte, pe internet si trebuie sa fie activi pe Facebook iar secretarul general al PSD, Livu Dragnea le-a cerut seniorilor din partid activitate intensa de comunicare cu oamenii.
“Dintre furnizorii activi de servicii, avem 61 pentru telefonie fixa, 4 pentru telefonie mobila si 515 pentru Internet“, a declarat ieri presedintele ANRC, Dan Cristian Georgescu, cu prilejul Zilei Comunicatiilor.
In ceea ce priveste prestarea serviciilor de catre SSIF-uri prin Internet, regulamentul stipuleaza ca o companie de brokeraj trebuie sa asigure verificarea identitatii investitorului, atunci cand acesta acceseaza sistemul si sa protejeze siteul impotriva oricarui acces neautorizat.
google-analytics.com